Over dingen en doetjes in Denemarken.

zondag 7 februari 2016

Just eat.

Gisteren leek het wel "de dag van het eten".
Het begon al om tien uur 's morgens in het messencentrum bij 
Skills 2016.
Wij waren statisten, zodat de kelners/obers in spe beoordeeld konden worden.
De kelners brachten ook een portie naar de jury, zodat ook de caters en koks een cijfer kregen.


We hadden plezierig gezelschap aan tafel (deze dame runt een vier-sterren restaurant in Kolding en had haar jongste zoon bij) en we hadden veel bekijks. Je zit wel een beetje in de toonzaal.
Het eten was lekker, maar niet goed gepland. Aan onze tafel kregen we kabeljauw als voorgerecht én als hoofdgerecht.
Dat geeft natuurlijk een minus punt.
(maar het smaakte voortreffelijk).
Tot dessert kregen we crêpes Suzette; lekker, maar het flamberen was niet helemaal 100%. Ook weer een minnetje.
Maar het was leuk om te doen.

Nog even rondkijken bij de verschillende stands. Tjonge, jonge, wát zijn er veel knappe vaklui! Om trots op te zijn.

's Avonds had ik een etentje samen met mijn aller-eerste collega's. Thuis bij Sashi, wiens vrouw voor een uitgebreid Indisch diner had gezorgd. Lekker, spicy en licht verteerbaar.

Vandaag....eten we maar gehaktballen (overigens zijn Deense gehaktballen heel anders dan de Nederlandse - en lekker bij prei of gestoofde kool).

2 opmerkingen:

  1. En bedankt hè? Ik ben aan het lijnen ja ;)
    (kliefje)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik eigenlijk ook....maar het lichaam is zwak. Zucht.

      Verwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!