Over dingen en doetjes in Denemarken.

woensdag 21 september 2011

Welkom, welkom.

Geland! Het blog in wording. Het is nog een vrij leeg blad, maar hopelijk duurt dat niet lang. Gek, toen het weblog niet werkte heb ik ook maar weinig foto's gemaakt. Dus een echte "update" is er niet en komt er niet. We laten de ouwe koeien maar in de sloot.

Het is druk op mijn werk: jongeren willen hun opleiding wisselen, sommigen willen stoppen en moeten "naar iets anders" worden verwezen, er zijn ouderavonden en gesprekken, vergaderingen en konferenties en...en...en.... Ik doe het graag, mijn werk; het is inspirerend en dankbaar werk; maar ik ben wél moe 's avonds.

Ik zou zo graag wat meer tijd voor het bloggen hebben, maar dat komt vast en zeker! Ik weet ook nog niet precies hoe ik de placering van de plaatjes kan veranderen. Komt allemaal wel goed.
Nu ga ik mailtjes sturen aan mijn bekenden en oude blog-genoten. Misschien komen ze weer kijken...

3 opmerkingen:

 1. Nou, succes dan maar op je nieuwe stekkie. Al vraag ik me wel af of je nu niet net zoveel moet gaan leren bij blogspot?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Natuurlijk kom ik je weer volgen! Fijn dat je mail hebt gestuurd, zodat ik je nieuw weblog vind. Ik heb bij blogspot ook een weblog gemaakt. Klik maar op mijn naam!

  Wat heb jij deze al mooi ingericht! Plaatsing van de foto's: daar zat ik ook mee, ik heb het gevonden, ik wil je er wel een mailtje over sturen. Uiteindelijk werkt het hier wel eenvoudig. Alleen reageren is zo waardeloos bij blogspot. (zeker voor mensen die niet gewend zijn reacties achter te laten.

  Weblog opnieuw inrichten is lastig? Ik heb nog niets, soms wel wat gezien, maar daarna is het weer weg. Of het ooit nog goed komt......
  Ik zal snel je nieuwe adres in mijn reader zetten!

  O, ik wil nu reageren, maar met Naam/Url heb jij er niet bij staan. Dan reageer ik maar met google account, en noem ik je hier maar mijn weblog:
  http://fennyko.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!