Over dingen en doetjes in Denemarken.

zondag 30 oktober 2011

De supermarkt van de toekomst.

Zondags is dé dag om het lezen in te halen. Kranten en tijdschriften die door de week zijn blijven liggen worden doorgebladerd en de interessante artikelen bestudeerd. Zo "viel" ik over een artikel met daarin een verslag over de nieuwste vorm van supermarkt, die op dit moment in Seoul (Zuidkorea) gelanceerd wordt. Wij hebben hier al supermarkten waar je zelf je boodschappen moet inscannen en die vervolgens betaalt met je credietkaart (ook in NL gezien).
In Seoul hebben ze nu, in de metro, een foto hangen van alle de te kopen waren. Je scant ze met je mobile telefoon, je betaalt via e-banking en je boodschappen worden thuisbezorgd. Er staat ook in het artikel dat de koreanen het hardst werkende volk ter wereld is. Ja, dan is het natuurlijk een uitkomst dat je boodschappen "onderweg" kunt doen.....

1 opmerking:

  1. Ik ben benieuwd hoelang onze grootste supermarktketen denkt: 'AHa' dat gaan wij ook doen. Het is een leuk idee, maar ik ga toch liever zelf winkelen, zodat je de verpakkingen kunt lezen en een exemplaar kunt kiezen met een lange houdbaarheid.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!