Over dingen en doetjes in Denemarken.

woensdag 18 januari 2012

Januari perikelen.

Ik heb het druk op m'n werk. Duizend dingen te doen; de schrik als ik iets vergeten ben; tegen deadlines opboksen; een hele hoop gesprekken met jongeren, leraren, ouders en pedagogen. Het hoort bij januari (en februari), maar het komt toch elk jaar weer onverwachts.

Vanmiddag heb ik een hoop afspraken kunnen maken en een berg papieren weggewerkt. Dus ik zit vanavond ietsje rustiger in mijn stoel :-).



Ik ben ook een beetje aan de pijnstillers.... Ik heb mijn borstspier verrekt afgelopen vrijdag en dat doet zeer! Nu gaat het veel beter met de borstspier, maar ik heb er allerlei myosen aan over gehouden....Dat geeft koppijn en schouderpijn en ..en...arme ik; met een pilletje is het best uit te houden! Over een paar dagen is het vast over.
De man in huis heeft last van zijn ischias; die kreunt ook al rond. Hij wil massage; even gegeven - toen heb ik er de lamp op gezet!

6 opmerkingen:

 1. Beterschap voor jullie allebei en succes met de drukte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet fijn als je het zo druk hebt en dan ook nog een spier verreken. Wat bedoel je met 'myosen', dat zal ook wel iets met de spieren zijn, maar wat? Beterschap en sterkte op je werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelend voor jullie, zeg. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed zo! Laat die lamp maar even het werk doen, je kunt beter wat meer aan jezelf doen nu. Gaat ie weer een beetje daar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier is het optimisme ook iewat op komen dagen. Mijn ega denkt om toch maar weer voor zichzelf te beginnen. Kleinschalig; maar het zal zijn ego ten goede komen en miscschien komt er dan ook wat meer geld binnen. De website is in aanmaak; de schuur wordt aangepast...laten we maar hopen!

   Verwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!