Over dingen en doetjes in Denemarken.

vrijdag 24 augustus 2012

Verjaardags "frokost".

Mijn collega Charlotte is 60 geworden en had ons allemaal uitgenodigd op een feestelijke lunch bij haar thuis. Wij kregen (namen) zogaar allemaal een middagje vrij!
En ja, ik mag haar foto hier publiceren...


Charlotte is niet de meest spannende collega die ik heb, een beetje kleurloos, een beetje veel voorzichtig, maar ze is een toffe meid. 

Charlotte heeft een opleiding als huidhoudslerares (gaaap), is pas op latere leeftijd getrouwd; ze heeft geen kinderen en ze verzameld kunst. 
Daarom hebben wij "de hoed laten rondgaan" en een aardig bedragje opgehaald waarvan onder andere deze ceramische schaal gekocht werd in het ceramisch museum.


Je ziet aan zo'n schaal niet dat hij 250 Euro kost! (Ik zou hem hier niet durven neer te zetten.) Hij mag geruild worden, maar ik had de indruk dat ze ermee in haar sas was.

We kregen een heerlijke italiaanse lunch van Ristorante Dolce Vita...


...hier is nog wat kaas (met honing en druiven) over.....

en als tafelversiering had ze heideplanten en bloeiende dophei gebruikt; gewoon in elkaar gevlochten.Het was zo netjes bij Charlotte. Zelfs de tuin (1200 vierkante meter!) zag eruit als een park, met rozenhof en vijver.

Toen ik thuis kwam en om me heen keek kreeg ik de kriebels......
Morgen, ja morgen moet ik toch echt aan de schoonmaak!

3 opmerkingen:

 1. Dat anderen je zó kunnen inspireren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je schrijft: 'een beetje kleurloos'; Heeft ze alle kleur weggepoetst? ;-) Tja, hier is het ook niet zo keurig hoor, maar wel kleurig en het huis valt niet om hoor.

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dus ze weet dat je een blog hebt? Ben je nu niet bang dat ze, na google het een en ander te laten vertalen, hier komt lezen en dan leest dat je haar kleurloos vindt? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!