Over dingen en doetjes in Denemarken.

zaterdag 8 september 2012

Folierullen.

Folierullen heeft deze week een hoofdrol gespeeld in ons tijdsverbruik. Het is een drukke week geweest, we hebben de handen uit de mouwen moeten steken en ik heb weinig tijd voor bloggen gehad.

Er zijn leuke opdrachten...... 

Een bekende autocrosser en stuntman moest zijn auto gedecoreerd hebben vóór het weekend.  De order kwam donderdag avond binnen; de auto werd om 7 uur vrijdagmorgen gebracht en moest om drie uur 's middags klaar zijn. Dat is best te doen, maar er was ook een hoop ander werk! Hij was mooi op tijd klaar!

De reclame staat op alle vlakken, zelfs op het dak, zodat het zichtbaar is als hij op twee wielen aan één kant gaat rijden.

Leuke opdracht, er gaat wat tijd in zitten, maar het leverde Kia DK als klant in de toekomst.


Vandaag moesten we naar een OPEN dag op het goederenterminaal, waar DB Schenker de scepter zwaait.
Onze partner Grams Service, zorgt voor al het onderhoud en de nodige reparaties van containers van Schenker en DFDS. Deze containers moeten codificerings - kentekens hebben en juist, die leveren wij.
Terwijl we terug naar huis reden belde de werft. De schilder sjablonen die in bestelling waren, die wilden ze graag morgenvroeg  (zondag) komen halen (een week eerder dan gedacht).
We zijn dus maar weer aan het werk gegaan....
Om zeven uur waren we klaar en ik had tussendoor nog even de tijd om een applepie te bakken.


4 opmerkingen:

 1. Het is even aanpoten, maar dat vinden jullie vast niet erg, wetende dat je tevreden klanten hebt, die weer nieuw werk opleveren.

  Dat taartje ziet er zeer smakelijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeie help Dorien, dat je dan ook nog tijd ziet op appeltaart te bakken... buon appetito! Heerlijk hoor, zowel de taart als de opdrachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk voor jullie dat de opdrachten binnen stromen. Het is jullie zó gegund!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!