Over dingen en doetjes in Denemarken.

woensdag 31 oktober 2012

Halloween.

Een gekke dag vandaag. Ons kantoor verhuisd en ik ben er helemaal niet bij. Gisteren heb ik mijn kantoorspullen en documenten in een verhuisdoos gestopt; mijn stationaire computer staat (nog) in mijn auto, samen met kabels en verlengsnoeren; de mappen die ik vandaag nodig had zitten in mijn draagtas......en ik ging de hort op.

Eerst naar de binnenstad om een jongeling bij te staan in verband met juiste opleiding en de weg er naar toe, daarna een vergadering op het gemeentehuis en toen door naar Juelsminde, dat een uurtje rijden hiervandaan ligt.
Al met al was ik om vijf uur thuis; te laat om me vandaag met de verhuizing te bemoeien.
Ach, ik heb alle vertrouwen in mijn collegæ......er is vast ook een stoel voor mij.
Anders werk ik toch gewoon thuis....net als vanochtend!


Vanavond waren we uitgenodigd door de lerares.
Even kijken naar de uitgeholde pompoen; cake met groen glazuur eten bij de thee.....en goed nieuws voorgeschoteld krijgen!

De lerares heeft een andere baan per 1.december.
Op een school in Bogense....in de bovenbouw (9.klas)...in de vakken wis-en natuurkunde, scheikunde en biologie, en duits, al heeft ze in dit laatste geen diploma. Dat duits gaat er na de zomervakantie ook weer af, maar er was niemand anders die pt duitse les kon geven (en de lerares heeft per slot van rekening een jaar in Frankfurt gewoond).

Poeha....heerlijk toch!


1 opmerking:

  1. Ik hoop dat de verhuizing goed verlopen is en dat je een mooi plekje krijgt.

    Duits is hier ook al zo'n lastig in te vullen vak. Gelukkig voor de school dat ze nu toch tijdelijk iets kunnen regelen.

    Leuk hè, die pompoenen?

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!