Over dingen en doetjes in Denemarken.

woensdag 30 oktober 2013

Benefietconcert


Kijk eens, de bomen zijn weer bijna kaal. De storm heeft de bladeren verwijderd. Het licht is zo prachtig rond deze tijd. De regenzware wolken laten de zon (bijna) door....

Ik reed iets vroeger naar huis, want we moesten 's avonds optreden op en benefietconcert.


De creative school is een jaar geleden een sponsorship gestart, bedoeld voor jeugd en jongeren die graag hun talenten willen uitbouwen in drama (teater), schilderen of muziek, maar die er het geld niet voor hebben.

Ik had het in het voorjaar in de krant gelezen en heb het voorstel gedaan dat wij als koor deze zaak konden steunen door een concert te geven en de opbrengst hiervan te schenken aan het sponsorship.
Van het een kwam het ander (om ideen zit ik nooit verlegen) en het is uitgelopen op een fantastisch programma, waar naast ons koor ook een vioolkwartet, diverse zangers-en zangeressen, pianospelers, een keyboardband en een rockband aan deelnamen.
Aan elkaar gesproken door een goede conferencier, het lekkere "voor bij de koffie" gebakken door een paar koordames én een amerikaanse loterij.


Geweldig om mee te doen/maken.
Het leuke hiervan vind ik is het enthousiasme van de jeugd met het oog op een geldinzameling, zodat andere jongeren ook kunnen profiteren van dit aanbod.


....enne, de affiches, het programma en de kaartjes zijn gratis gemaakt door...de chef.

De opbrengst? 
Genoeg om de onkosten voor een muziekleerling anderhalf jaar lang te dekken.
Volgend jaar wordt er weer een benefietconcert gegeven!!
Zeker weten!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig, laat gerust een reactie achter!