Over dingen en doetjes in Denemarken.

zaterdag 14 maart 2015

Samenspel

Eerst even samen werken in de werkplaats met folie-etiketten maken. Lekker warm, met de zon op de rug en een muziekje aan.
We waren eerder klaar dan gepland: "kunnen we toch nog even naar die stoelen kijken waar we een oogje op hadden".

Aanhangwagen mee en ja! Twee stoelen gekocht!
Die ene moest eerst nog in elkaar gezet worden. 
(Je moet wel twee rechterhanden hebben tegenwoordig).
Het is er eentje met een verstelbare rugleuning en dat is toch een flinke klus om die in 
elkaar te krijgen.


De andere was kant en klaar : een koopje op de koop toe. Het was namelijk het laatste exemplaar; het tentoonstellingsmeubel en daar ging een flinke habbekrats van de prijs af. Mijn rooie stoel was uitgeleefd; deze zit ook lekker!


Even langs de dochter. Die hebben het door de week goed druk en dan zie of horen we weinig van elkaar. Wij brachten het gebak voor bij de koffie mee; zij schonken een paar glazen wijn.


Carl is ook deze week een beetje ziekelijk geweest. Maar goed dat er een paar grootouders zijn die al met pensioen zijn. Deze oma hier heeft zelf de hele week veel moeten werken.


Casper heeft een gitaar gekocht. Tot nu toe huurde hij er eentje van de muziekschool, maar intussen speelt hij vrij goed en was aan z'n eigen instrument toe. Peter speelt ook een beetje en we kregen even wat samenspel te horen.Caroline had haar vriendin op bezoek en de meiden hielden zich bezig op haar kamer. Carl speelde (af en toe) playstation.


En dat was het grote nieuws hiervandaan......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig, laat gerust een reactie achter!