Over dingen en doetjes in Denemarken.

vrijdag 9 oktober 2015

Familie

Even een "up-date" over vandaag.
Eerst vanmorgen nog gewerkt. Ik had een collega beloofd bij te springen bij de delegatie uit Aalborg, die inspiratie zochten bij onze "UU" (studieberaad en begeleiding).
Dat werd afgesloten met een gezamenlijke lunch en toen...hup naar huis, waar de chef ook bijna het werk het werk liet en waar broer en schoonzus waren.
's Middags hebben we nog heerlijk gewandeld in het bos en langs de zee bij Trelde en bij Hvidbjerg.Thuisgekomen waren Jeff en Philip uit Odense gekomen en dronken we koffie en aten de overheerlijke taart waarvan de eega meester was.Even een glaasje wijn toen Sandra, Peter en Carl kwamen.
En dan heerlijk smørrebrød...Na het eten hielden de neefjes het voor gezien en kropen ieder met hun tablet in de luie stoelen.


1 opmerking:

  1. Ik vocht met mijn vriend en hij maakte het uit met mij, ik maakte me zorgen over onze relatie omdat ik zo veel van mijn vriend hou en hem niet wilde verliezen, dus besloot ik een oplossing te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen van mensen zag ik bedankte Lord Bubuza voor het herenigen van hun relatie, dus ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza op WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn relatieproblemen, hij reageerde en beloofde me te helpen. Hij verzekerde me dat ik de resultaten binnen 12 tot 16 uur zal zien. Ik deed wat hij me opdroeg, 15 uur later belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Lord Bubuza is geweldig en ik kan niet stoppen hem te bedanken. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!