Over dingen en doetjes in Denemarken.

zaterdag 3 oktober 2015

Oktober blues.

De eerste oktober was Carl jarig. 6 Jaar alweer.
Zijn moeder har haar wekelijkse studiedag en kon pas om 6 uur thuis zijn; zijn vader moest naar een conferentie in Odense, Casper moest naar gitaarles en Caroline was in Krakow met school.
Dus Mormor heeft er een korte werkdag van gemaakt en haalde Carl om half drie van school.
Bij ons vierden we zijn verjaardag met "boller og cacao" (theebroodjes en chocolademelk) zoals het hier hoort  en natuurlijk met een cadeau.Om half vijf kwam zijn vader op de koffie en ik reed naar Odense om op Philip te passen, omdat zijn vader en moeder naar de schouwburg gingen.
Vrijdag vierden we Carl bij hem thuis met de andere opa en oma.
Met smørrebrød...

.... ijs en taart.


En vandaag......
Werkte de chef aan het ontwerp voor reclamefolie op een auto, deed ik de was(sen), streek, poetste het huis.....
Daarna reden we naar Ikea omdat we fotolijstjes nodig hadden.
We kochten ook een koekenpan, schalen en keukenglazen en ontdekten toen we thuis kwamen dat de fotolijstjes nog op de band bij Ikea moesten liggen. Maar voor 38 kronen (5 Euro) rij je niet zomaar even terug naar Ikea.
We hebben maar andere gekocht in Bilka, waar we meteen een bøfsandwich aten.
Nu rest de luie stoel.

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er gezellig en lekke ruit, zeg!! Nog proficiat!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vocht met mijn vriend en hij maakte het uit met mij, ik maakte me zorgen over onze relatie omdat ik zo veel van mijn vriend hou en hem niet wilde verliezen, dus besloot ik een oplossing te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen van mensen zag ik bedankte Lord Bubuza voor het herenigen van hun relatie, dus ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza op WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn relatieproblemen, hij reageerde en beloofde me te helpen. Hij verzekerde me dat ik de resultaten binnen 12 tot 16 uur zal zien. Ik deed wat hij me opdroeg, 15 uur later belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Lord Bubuza is geweldig en ik kan niet stoppen hem te bedanken. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!