Over dingen en doetjes in Denemarken.

vrijdag 25 november 2016

En zo kwam de kerstmaand in zicht..

De eland-hoofden met de chocolade-neuzen waren binnen een kwartier uitverkocht.
En we hadden er gisteren toch zoveel gemaakt!

Als altijd was het weer gezellig op de kerstmarkt van de Sct.Knuds school.

We kochten een kerstkrant gemaakt door de zevende klas, aten in het restaurant waar de negende klas kokkerde en de achtste klas ober'de. We kochten loodjes bij de tombola en zijn een jampot met een theelichtje rijker, geproduceerd door de tweede klas.

Rond dezelfde tijd arriveerde de kerstman per boot in de haven en trok in optocht door de stad om de lichtjes in de kerstbomen aan te gaan steken.

Dat zorgde voor heel veel mensen en kinderen in de stad. Tel daarbij op dat het commerciële idee "black fridag" ook naar hier is overgewaaid en je krijgt een stad waar (bijna) geen parkeerplaats te vinden was. (Behalve voor een insider als ik).

Een heel leuk nieuwtje. Sandra heeft vanaf 12 december een volle leraar-baan op deze school. Ze werd ervoor "gesjanghajd". Dat wordt dus baantje wisselen. Het is een hele leuke en fijne school en hij ligt bijna naast haar deur. Heerlijk vindt ze het. Caroline en Casper moesten even slikken. Oeps, je moeder op jóuw school. Carl vindt het geweldig! Vandaag had hij alleen aandacht voor zijn vriendjes.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig, laat gerust een reactie achter!