Over dingen en doetjes in Denemarken.

zaterdag 21 januari 2017

In vliegende vaart.

Kijk, een mens kan niet de hele dag thuiszitten ook al heeft hij een ellendige en zeer pijnlijke rug. Autorijden gaat nog wel (het in en uit de auto komen is het ergste). Wij hadden boodschappen nodig - uit Duitsland (Flensburg) omdat alles daar toch een tikkeltje goedkoper is. Meel, suiker, boter, frisdrank (chocolade:-)); de schappen waren leeg. In alle vroegte reden we aan en de mist trok op...


Ik spurtte naar binnen bij de apotheek in Handewitt; kocht spulletjes bij de drogist Rossmann; de chef kon in de auto blijven zitten. Bij de supermarkt ging hij toch mee naar binnen - die winkelwagentjes zijn goed om op te leunen en om twaalf uur 's middags waren we weer thuis.

En hoezee! Er is al een brief binnengekomen - dat gaat allemaal via onze e-boks (digitaal dus), dat de chef al de 31 januari naar het Ruggencentrum in Middelfart kan komen. Daar wordt hij onderworpen aan een uitgebreid onderzoek aan de hand van de røntgenfoto's en de MR scan en er wordt een behandelingsplan gemaakt. Hij moet er de eerste keer twee uur voor uittrekken. Hoop dus, dat er iets aan gedaan kan worden. Hij staat open voor alles!

En mijn dank voor de vele meelevens die via mijn mail en ook via het blog zijn binnengekomen. Hij heeft ze meegelezen en hij vindt het fantastisch dat er mensen zijn die zo ongeveer hetzelfde hebben meegemaakt en met hem meeleven/voelen.


1 opmerking:

  1. Oef, rugpijn... ik kan er nu sinds een week van meepraten. Maar bij mij zal het wel stress zijn... Heel vele beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!