Over dingen en doetjes in Denemarken.

dinsdag 28 februari 2017

Een zonnenstraaltje.

Een straaltje zon kwam vandaag te voorschijn.


Met wat krokussen en hyacinten op tafel; met langere dagen en meer licht; met pas gelapte ramen en een ietsiepietsie zon lijkt het voorjaar dichter bij te komen. 

Even op update over de rug van de chef:
Hij koos dus voor een pijn-bestrijding-behandeling en dat helpt veel. Hij beweegt weer. We wandelen (niet zo veel) hij traint z'n rug en we hebben die stoelen (krukken) gekocht voor in de werkplaats.
Die stoelen zijn fantastisch!Om op te zitten; om als steun te gebruiken als je staat; ze geven mee, zijn gemakkelijk te veranderen van hoogte en ze staan stevig op de grond.

De chef was gisteren even terug in het rugcentrum, waar ze over een maand de behandeling afsluiten. Als hij vóór die tijd toch veel pijn krijgt en een operatie overweegt staat zijn "case" open. Daarna wordt die afgesloten, maar er wordt wel in de journalen geschreven wat en hoe de situatie is, zodat hij niet van voren af hoeft te beginnen bij een eventueel nieuwe verwijzing.


Dat was het dan weer voor februari.
Gisteren kwamen er toch nog kinderen langs de deur met een rommelpot. Dat zie je bijna niet meer. Jammer eigenlijk dat die oude gebruiken er uit gaan. 


2 opmerkingen:

  1. Fijn dat het wat beter gaat met de rug van je man! Die stoel ziet er niets een zo gemakkelijk uit. Fijn dat hij toch zo goed werkt!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een bijzondere kruk/stoel! Ziet er nog trendy uit ook! En als hij dan ook werkt... fijn!!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!