Over dingen en doetjes in Denemarken.

dinsdag 28 maart 2017

Nog iets?

Zo af en toe gaan er dingen kapot. Onze koelkast koelde niet meer; of in elk geval erg slecht. We keken al een tijdje naar aanbiedingen en vorige week was er een. Als we een week konden wachten op het leveren, dan was het gratis. Nou, dat weekje konden we wel wachten en zodoende werd het monster vandaag geleverd.
"Tot aan de stoepkant levering" heet dat. Gelukkig wilde de bezorger hem op het stoepje voor de deur zetten.
Wát een gevaarte!

Als er een nieuwe koelkast (met diepvriesladen) geplaatst moet worden, dan moet die ouwe er eerst uit.
Peter kwam helpen (hij bracht Sandra en Carl mee).
Gelukkig maar, Peter is van de elektra en kon zodoende het stopcontact van de koeler aanpassen, anders was dat gevaarte er nooit ingekomen. Carl leefde zich uit op de grote doos. Hij boorde er gaten in, sneed er raampjes uit, totdat de doos neerzeeg als een zielig hoopje karton.
Enfin, het staat allemaal weer op z'n plek en de oude installatie ligt in de aanhangwagen.

De chef ging daarna even melk halen; met de auto. En toen wilde de auto niet meer starten! Iets met het contact, de sleutel....(de mijne wilde ook niet). Gelukkig zijn we lid van FDM en konden we de wagendienst bellen. Die hebben hem naar de garage vervoerd. Morgen maar eens zien wat er aan de hand is.

Mijn verkoudheid is een heel stuk minder. Nog wat genies en lopende ogen, maar allá. Vandaag scheen het zonnetje en ik heb mijn bleke benen en rode neus even laten bakken in de zon.


Twee dingen kapot; wat wordt het derde?

1 opmerking:

  1. Altijd vervelend als dingen stuk gaan!

    Maar fijn dat je verkoudheid minder wordt. Goed dat je in het zonnetje bent gaan zitten. Ik heb altijd wel het idee dat je daar ook beter van wordt.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!