Over dingen en doetjes in Denemarken.

woensdag 26 april 2017

Take it easy.

Oftewel, doe maar rustig aan...

De chef is zondag jarig en dan komen de kinderen met aanhang. 
Ik heb smørrebrød besteld! Lekker en gemakkelijk.
De taarten maken we wél zelf.

De avond van te voren? Om het te vieren hebben we een tafel gereserveerd bij Flammen in Vejle. Ook lekker en gemakkelijk.

Snapt u het?! We doen lekker rustig aan. Dat zere been van de chef is e-i-n-d-e-l-i-j-k bijna helemaal beter, maar dat heeft lang geduurd en hij is er vreselijk ellendig onder geweest. 
(Nu heeft hij vast vitamine-tekort, want hij niest en proest aan een stuk door; zucht!).

Het werk ging toch gewoon door, zij het in een langzamer tempo.
De platen voor Fayard zijn afgeleverd. In Munkebo bij Odense.


Een ritje over "Fyns-land".


Met afwisselend zon, hagel, natte sneeuw en harde wind.

Mijn nieuwe fiets komt pas de negende mei (niet in voorraad). Awel, het is toch eigenlijk veuls te kou' om te fietsen. Dus...

1 opmerking:

Gezellig, laat gerust een reactie achter!