Over dingen en doetjes in Denemarken.

zondag 14 mei 2017

Nieuwe buren en moederdag.

De buren links van ons hebben hun huis te koop gezet. En aangezien de grote interesse voor een huis in onze wijk zal het niet lang duren voordat het daadwerkelijk verkocht is. 
(De buren verkopen hun huis omdat ze een nieuw huis willen bouwen. Ze trekken tot het klaar is in bij hun ouders).
Er zal waarschijnlijk een snelle overname plaatsvinden. Rauud, de buurman, heeft eigenlijk beloofd dat hij een nieuw hekwerk op zou zetten tussen onze huizen, maar daar is nog steeds niets van gekomen. Daarom zijn we zelf maar aan de slag gegaan.
Hier staat het skelet. Er moeten nog een hoop planken tegenaan, maar de chef en ik hebben een pauze ingelast vanwege Moederdag, bezoek en spierpijn. Maar het begin is gemaakt.
Je weet welke buren je nu hebt; het is afwachten wie er nu komen te wonen.

De buren aan de andere kant willen/moeten hun huis waarschijnlijk ook verkopen. Vanwege heibel, misschien een echtscheiding??
Er is geen peil op te trekken. Ze zijn al vaker uit elkaar geweest, waarna het na maanden weer goed kwam. Hun leven; net wat U zegt, maar ik ben wel benieuwd of we aan die kant ook van buren gaan wisselen. 


Uitgebreide lunch op het terras. Op deze heerlijke zomerse dag had ik de tafel in de zon geschoven en onze gasten en wij genoten van de lunch en de koffietafel erna.


Die lieve kinderen zijn geweest! Hartje-hartje. en hebben mij zo lief verwend met een mooi boeket, twee hortensia's voor in de bloembakken en een heerlijk boek.


2 opmerkingen:

Gezellig, laat gerust een reactie achter!