Over dingen en doetjes in Denemarken.

vrijdag 1 december 2017

Het is niet alles goud...

Een hectische dag vandaag.
Zo'n dag waarvan je dacht dat alles van een leien dakje zou gaan, maar die door een verkeerde aanpak bij het foliëren van grote platen, wat in een eerste poging mislukte en er daarom met spoed nieuwe folie gehaald moest worden, van dat leien dakje vlug een dak met gaten maakte.
Tijdnood!
Enfin, we hebben het toch allemaal gehaald.
De folie afgehaald in Kolding (in de spits natuurlijk), een bloemetje gehaald voor vrienden waar we op de koffie gingen (die zijn namelijk net verhuisd), het bestelde smørrebrød voor het avondeten achter in de auto gezet, nog snel-snel naar de apotheek en dan vlug-vlug naar de jaarlijkse kerstmarkt op de Sct.Knuds school.
Die is altijd reuze gezellig.
Er is door de leerlingen een heus restaurant opgezet, in een ander lokaal kon je stenen beschilderen, en daarnaast kon je op de foto met de kerstman, of muffins kopen en warme chocolademelk. Er was een tombola, ik kocht een adventskrans, de eega bestelde een voetbad en mijn nagels werden gelakt. Helaas was het flesje bijna leeg en de leerling niet zo ervaren...en zo zie je maar weer dat het niet allemaal goud is wat er blinkt!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig, laat gerust een reactie achter!