Over dingen en doetjes in Denemarken.

zondag 25 november 2018

Donkere november

Vakantiereportage - check.

Al lang weer thuis, zo voelt het in ieder geval.
't Was wel effe wennen. Van het lichte voorjaar met kwetterende vogeltjes die nestjes bouwden naar een ietwat somber Denemarken met laaghangende wolken en een vroege schemering.

Ach ja, "alles heeft een eind, behalve een regenworm, die heeft er twee" zingt Shu-bi-du-a".
We gingen de 15-de naar de musical Tarzan!
Als er iets is wat Fredericia Theater kan, dan is het musicals opzetten. 


De coulissen liepen door de hele zaal en net voor onze neus liet een "aap" zich naar beneden vallen en Tarzan slingerde zich in de lianen vanaf het balkon. Prachtig!

Er waren ook weer koor-avonden en ze hadden me gemist. Dat geeft toch altijd een fijn gevoel.

Vorige week zondag ging ik even met Sandra naar de Shopping Bazaar hier in het Messe-Center en kocht een heerlijke warme winterjas die deze week goed van pas kwam, want wat is het koud!!

Ik ging met Marita en haar man een kijkje nemen in Fjordenhus in Vejle. Een markant gebouw dat met haar voeten in de Fjord staat. Getekend door architect Olafur Eliasson. Het hoofdkantoor van Kirk Kapital A/S, die (gelukkig) zoveel geld hebben zodat ze een architectonische parel op kunnen zetten in plaats van een vierkant  kantoor blok.

Mijn oud college Gurli ging nu ook met pensioen en nodigde ons allemaal uit in haar fantastische huis aan Kolding Fjord. 


Ach, ook aan november komt een eind.
Ik heb de dozen met kerst-spullen vast uit de kast gehaald.
Misschien gaan deze week de buitenlichtjes aan.....1 opmerking:

  1. Hier is het nu buiten ook wat donkerder. Maar ik vind dat ook wel weer fijn. Het is een tijd om je lekker terug te trekken in huis vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!