Hier bij Streetfood dronken we een kop warme chocolade. Het was nog stil voor de storm. De mensen begonnen al binnen te druppelen. Het was immers vrijdag. Wat een leuke oplossing hebben ze hier gevonden. In plaats van een plastic scherm hangt er een oude deur (met glas in de ruiten) boven de bar. Coronasafe.
Je kunt overigens goed eten bij Streetfood. Echte"kwaliware", zeggen we. Maar deze keer hielden we ons bij de chocolademelk.
Waar je ook heel lekker eet is bij Kim's Køkken. Daar aten we met z'n vijven - de alten van het koor. Eentje moest verstek laten gaan. Ze heeft astma, was vreselijk verkouden en wachtte op de Corona -testuitslag. Tja, dan gaan we toch gewoon nog een keertje....in januari? Als het kan....
Bij Kim's bestel je, bijvoorbeeld, zes gerechten, of acht, of meer, allemaal verschillend. Een soort rijsttafel, maar dan op z'n Thai's/Vietnamees.
En, al moet ik het zelf zeggen, we hebben overheerlijk gegeten hier bij ons thuis. De chef had de hele dag bij Sandra gewerkt en ik kookte voor hen allen. Omdat het a.s.dinsdag "Mortensaften" - Sint Maartensavond - is stond er eend op het menu. Hebben we Mortensaften alvast gehad 😋. Bij dit menu hoort een waldorfsalade, rodekool met appeltjes, gekarameliseerde aardappeltjes en risalamande met warme frambozensaus tot dessert. Ik had er ook een hartige taart bij gemaakt; voor de vegetariërs. (maar de meesten aten deze keer toch eend).