Over dingen en doetjes in Denemarken.

dinsdag 9 mei 2017

Kleingeld

Wij gingen naar de grote stad. Of nee, dat haalt het niet: we gingen naar de tweede grootste stad van Duitsland, naar de beurs in Hamburg. De Fespa, een beurs voor reclamemakers, printers en meer. We hadden Euro's bij (die snel opraken in een metropoliet) en onze VISA kaart, waarmee je (bijna) overal in Europa mee kunt betalen. Alleen niet als je een enkeltje wilt in de U-Bahn. Of als er parkeergeld betaald moet worden. Ook niet als je na zo'n dagje beurs iets wil gaan eten in een gezellig restaurantje. "Alleen cash".
En natuurlijk is er nooit een geldautomaat in de buurt als je hem nodig hebt :-).

Om naar Hamburg te rijden voor enkel en alleen de beurs was ons toch wat te veel. We boekten twee overnachtingen in een hotel vlak bij der Hauptbahnhof en reden zondagmorgen al vroeg aan. Hamburg is hier 260 km vandaan en om twaalf uur 's middags waren we al op de plaats van bestemming. Nog een hele zondagmiddag en avond voor "het gezellige". We aten iets en namen de hop-on-and-off-bus (met gids) en zagen op deze manier heel veel van deze wereldstad.



Langs de Alster, zo mooi groen en gezellig. Een groen/blauwe oase, dwars door de stad. Aan de andere kant van de weg lagen HUIZEN...koopprijs: 17000 Euro pr. vierkante meter :-).



Ik heb nooit geweten dat Hamburg meer bruggen heeft dan Amsterdam en Venetië bij elkaar!


Een standbeeld voor de dichter Heinrich Heine.


Mooi, zo'n busstation!

We stapten uit bij het Rathaus, waar een bijeenkomst was van de partij vóór de EU.



Dronken eiskaffee (het was prachtig weer) op een terras en zaten even op de trappen bij de Binnen Alster.



We namen de bus weer, langs prachtige gebouwen, door lanen, langs kerken (de Sint Michel bv) en het duurste hotel van Hamburg, "Die vier Jahreszeiten" (daar staat nog een portier voor de deur die taxi's aanroept).

We gingen er weer uit bij de "Landungsbrücke" en hoppela, daar zaten we ineens midden in de havenfeesten. De haven van Hamburg bestaat 800 jaar en dat werd volop gevierd. Wij zaten ineens met onze neus vooraan bij een concert met Johnnie Logan (die een Deense band bij had), genoten van longdrinks, zagen het einde van de grote Regatta - de scheepsparade - met alles wat reilt en zeilt op de Elbe. Er waren veel twee-en driemasters uit Amsterdam en die kregen als afsluitgroet het Wilhelmus mee.

En vandaar wilden we de bus weer nemen, maar die kwam niet meer (te laat). Dan maar weer trappen op en af voor de U-Bahn, waarvoor we te weinig klein geld hadden. Weer omhoog die trappen op, waar het na geruime tijd de chef lukte om een taxi te praaien. Vanaf nu: altijd klein geld op zak (maar man wat raak je daar vlug doorheen).
We aten die avond laat-vlak bij ons hotel en doken daarna meteen het bed in.



6 opmerkingen:

  1. Ik ben harry williamz
     Ik wil dit grote getuigenis delen over hoe ik mijn lege geldautomaat hacking kaart van HARRY TECH WORLD COMPANY INT heeft gekregen ... mijn familie liet en werden uit ons huis verdreven omdat ik mijn rekeningen niet meer kon betalen .. Mijn kinderen werden genomen Door de pleegzorg; Ik was alleen in de straat. Tot op een dag liep ik schaamteloos in een oude vriend die me voorstelde aan dit Godvresende hacking bedrijf (HARRY TECH WORLD COMPANY). Eerst vertelde ik hem dat ik niet klaar ben om het risico te vragen om meer geld te vragen voor een geldautomatenhackkaart online, maar hij heeft me ervan verzekerd dat ik mijn CARD van hen zal ontvangen. Op een tweede gedachte, door mijn dakloosheid heb ik een proef gemaakt en op de blanco kaart ingevuld, ik had het aanvraagformulier ingevuld en doorgegaan met alles wat mij gevraagd was, gelukkig zoals God het zou hebben, kreeg ik de kaart Die ik eerst gebruik om USD5.000,00 terug te trekken die ik van dit bedrijf heb toegepast en ik ben blij dat ik het risico heb genomen en heb aangevraagd voor de hacking card. Mijn kinderen zijn teruggegeven aan mij en nu heb ik een huis en een eigen bedrijf. Alle dank gaat naar HARRY TECH WORLD, een God, die HACKER heeft gestuurd om een ​​betekenis te geven aan mijn leven en het leven van anderen toen ik alle hoop had verloren, dus heb ik zelf een belofte gemaakt dat ik op het internet zal blijven testen over hoe ik mijn Gelukkig leven veranderende ATM blanco hacking kaart. Daarom, zonder voorbehoud, adviseer ik sterk HARRY TECH WORLD COMPANY voor iedereen die een hacking blanco geldautomaat nodig heeft. U kunt in contact komen met dit geweldige bedrijf via email op harrytechworld@gmail.com .. of whatsapp .. + 2348032460627

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I got my already programmed and blanked ATM card to withdraw the maximum of $50,000 daily for a maximum of 20 days. I am so happy about this because i got mine last week and I have used it to get $100,000. MR HARTFORD is giving out the card just to help the poor and needy though it is illegal but it is something nice and she is not like other scam pretending to have the blank ATM cards. And no one gets caught when using the card. get yours from him. Just send him an email On techcheckservices@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb mijn GEPROGRAMMEERDE ATM-KAART gekregen
    neem het maximum van $ 5.000 per dag op voor een maximum van 30 dagen via (wesleymarkhackers@gmail.com).
    Ik ben hier zo blij mee omdat ik het heb gebruikt om $ 150.000 te krijgen en al mijn rekeningen te betalen.
    Hij HERSTELT ook VERLOREN BITCOINS. je bent misschien je bitcoin kwijtgeraakt door wanbeheer of hacken.
    Neem nu contact met hem op voor een oplossing.

    e-mail: wesleymarkhackers@gmail.com

    whatsapp: +16315383658

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb mijn GEPROGRAMMEERDE ATM-KAART gekregen
    neem het maximum van $ 5.000 per dag op voor een maximum van 30 dagen via (wesleymarkhackers@gmail.com).
    Ik ben hier zo blij mee omdat ik het heb gebruikt om $ 150.000 te krijgen en al mijn rekeningen te betalen.
    Hij HERSTELT ook VERLOREN BITCOINS. je bent misschien je bitcoin kwijtgeraakt door wanbeheer of hacken.
    Neem nu contact met hem op voor een oplossing.

    e-mail: wesleymarkhackers@gmail.com

    whatsapp: +16315383658

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het zal slecht zijn om dit alleen voor mezelf te houden. Ik kwam de beste binaire verwachting ooit tegen, Sir Carlos Crypto die me echt helpt om te investeren, hij is heel eerlijk en ijverig in zijn werk. Het enige wat ik deed was $ 500 investeren en binnen 7 dagen maakte hij $ 7000 winst voor mij. Neem contact met hem op via Whatsapp: +1 (216) 626-3236 of e-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. WEES SLIM EN WORD RIJK IN MINDER DAN 3 DAGEN... Het hangt allemaal af van hoe snel je kunt zijn om de nieuwe GEPROGRAMMEERDE blanco ATM-kaart te krijgen die in staat is om elke geldautomaat, waar ook ter wereld, te hacken. deze LEGE ATM-KAART toen ik ongeveer 3 maanden geleden online op zoek was naar een baan ... het heeft mijn leven echt voorgoed veranderd en nu kan ik zeggen dat ik rijk ben en nooit meer arm kan zijn. Het minste geld dat ik krijg in een dag ermee is zo'n 5.000 euro Af en toe blijf ik geld op mijn rekening pompen, hoewel het illegaal is, maar er is geen risico om gepakt te worden, omdat het zo is geprogrammeerd dat het niet traceerbaar is, het ook heeft een techniek die het onmogelijk maakt voor de CCTV's om u te detecteren... Voor details over hoe u de uwe vandaag kunt krijgen, e-mail de hackers OF Whatsapp op. E-mail: frankharryhacker4@yahoo.com
    WhatsApp:+1(250)8008048

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!