Over dingen en doetjes in Denemarken.

woensdag 11 oktober 2017

Werk aan de winkel en weer een stapel boeken.

Het houdt niet op, het binnenkomen van orders en nog meer orders. Een beetje rustiger zou van mij best mogen. Maar niet klagen; beter te veel dan te weinig zullen we maar zeggen.


Ik heb anders stapels boeken liggen die erom roepen om gelezen te worden. Maar naast het werk is er ook visite - én een bestuursvergadering - én het bijwerken van de website van het Lunakoor - én de boekhouding - én een paar goeie films - én verjaardagen - en ga zo maar door.

Ik hou van papieren boeken. Natuurlijk lees ik ook "digital", maar een boek voelen, doorbladeren en even vooruit (of terug) lezen is fijner met een papieren boek op schoot. Ik hou van boekenkasten, boeken op stapels en op de verwarming naast m'n stoel.


Mij doe je altijd plezier met een boek en dat weten mijn kinders.

Ik kreeg ook nog eens twee kaartjes voor de nieuwe musical "The Prince of Egypt" (ook weer een Disney première musical), lekkere bodycrème en heerlijke chocolade.
Én het mooiste weer van de wereld; een hele dag vol zonneschijn!2 opmerkingen:

 1. Alsnog van harte Dorien en dat er nog maar veel zonnige dagen voor je mogen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Je bent duidelijk jarig (geweest.)
  Via Hetty's blog kom ik even bij jou neuzen en ik zie meteen twee leuke foto's. Eentje met boeken! En een heel sfeervolle met een Noorse kachel en nog meer boeken.
  Groetjes en nog een fijne avond.
  Kakel

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!