Over dingen en doetjes in Denemarken.

donderdag 2 april 2020

Lang.
Mijn haar is aan de lange kant, maar de kappers zijn dicht. 

De aanhanger zat barstens vol, maar gisterenavond net na etenstijd was er een gaatje en konden we hem legen. We moeten namelijk nog een paar platen kopen voor ons project gereedsschapschuur. Die platen kunnen niet in de auto.

Toen we klaar waren stond er weer een ellenlange file bij de ingang. Hadden wij even geluk gehad!


Ik was weer bij de tandarts. Vorige week had ik een plomb verloren en werd de kies opgebouwd, wat helaas niet werkte. De dag erna verloor ik de nieuwe vulling. Nu zit er een laagje cement in en is het wachten op de opbouw van een kroon. Dat kan hopelijk in mei....


Gisteren bakte ik "kanelsnegle". Die corona moet niet te lang duren, anders wordt ik zo rond als een tonnetje.Merkwaardig genoeg hebben wij nog steeds werk. Er komen bijna iedere dag nieuwe orders binnen. 

We hebben gewoon weinig tijd voor al die projecten die we in ons hoofd hebben.
Zoonlief heeft vakantiedagen opgenomen (solidariteit) en krijgt veel "huis"werk gedaan in zijn huisje. Een nieuwe trap naar de kelder is gemaakt; nu moet de keldervloer betegeld worden. De tegelsnijder stond nog bij ons dus besloten zoon en chef om elkaar halverwege te ontmoeten.

En we zijn de piek nog niet voorbij, zeggen de mensen die het (zouden) moeten weten.

3 opmerkingen:

  1. Hallo, eindelijk zie ik weer een blog van je. Kan ik je blog ook volgen via Bloglovin?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ja, mijn haar. Ik heb heel kort haar normaal gesproken dus dat kan niet veel hebben eigenlijk. Model is er zo uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!