Over dingen en doetjes in Denemarken.

vrijdag 4 juni 2021

Seringen en zo.

 


Er staan twee seringen struiken/bomen in de tuin en dat ruikt heerlijk. Zo heerlijk dat ik er een paar heb binnen gezet. Ik weet het, ze verwelken al na een paar dagen, maar tot dan geven ze een heerlijke geur af.


Alles heeft een begin en een einde. Vandaag werd de as van mijn vriendin uitgestrooid over het water tussen Assens en het eilandje Baagø. Het eiland waaraan ze haar hart had verloren. Het was een mooie ceremonie en na afloop bleven we drie uur op het eiland voordat de volgende veerboot terugvoer. Het was warm en zonnig; alsof ze een vinger mee in het spil had. Kijk maar naar de strepen op m'n voeten.


Als het zo'n weer is hoef ik niet op vakantie naar het buitenland. Alleen...een keertje naar Nederland als die scheisse corona het eindelijk laat afweten.... 🙏.. Er zijn een aantal landen die toeristen uit DK verwelkomen en er zijn landen waarvan het volk naar hier kan komen. Zonder in quarantaine te moeten. Je moet wel een negatieve test of een coronapas kunnen tonen.


Heb jij hem binnen? Ikke wel. Maar nu hoor ik in het nieuws dat SAS toch om een PCR test vraagt ondanks die coronapas. Waar zijn we nu weer mee bezig!2 opmerkingen:

 1. Seringen reuken zo lekker.
  De laatste eer aan je vriendin bewezen, het is goed.
  Nog een prikje en dan ben ik ook klaar.
  Gelukkig neemt de corona door het vaccineren af. Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh seringen. Ze staan hier in de tuin maar zijn helaas bijna uitgebloeid ...

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!