Over dingen en doetjes in Denemarken.

donderdag 8 juli 2021

Mogelijk. Ja!

Hier zaten we dan, in het ziekenhuis in Odense. Bij het universiteitscentrum voor de rugchirurgie. En waarlijk, na heel veel vragen, onderzoek en het bestuderen van bewegingen kwam de verlossing: "Ja, we kunnen U opereren meneer! Het kruisbeen en de tweede rugwervel alswel de derde en vierde wervel zijn verschoven. En de zenuwbaan in de rug is daardoor te smal geworden. De wervels kunnen met schroeven op hun plaats worden gehouden en de zenuwbaan kan iets vergroot worden". Het is mogelijk! Niets wordt gegarandeerd, maar de hoop dat de pijn verlicht wordt is groot. "U krijgt twee afspraken. Eentje om U klaar te maken ?? en een voor de eigenlijke operatie". De vraag is nu: wanneer??? Er is een flinke achterstand vanwege corona én de verpleging staakt!! Nu alweer de derde week en het eind is niet in zicht. Tja, je kunt niet alles hebben en alleen al het weten dát er iets aan gedaan kan worden schept moed! 

We fietsten gisteren een heel eind..en vandaag weer. De conditie moet op peil gehouden worden! Mijn achterband deed zo raar; die hobbelde. Net alsof er een slag in het wiel zat. De chef zette er een nieuwe binnen-en buitenband op en het fietst weer als een tierelier!


Er liggen nog een aantal orders in de firma die voordat wij "vakantie" houden moeten worden afgewerkt. We nemen het caravannetje als we zover zijn. Niks heeft haast. 
Fijn dat het weer meehelpt met het vakantiegevoel. De dag beginnen met lekker buiten ontbijten is een zegen.6 opmerkingen:

 1. Oei, dat zou geweldig zijn als een operatie op niet al te lange termijn het pijnlijke probleem zou verhelpen of in ieder geval verminderen. Een goeie conditie opbouwen of houden is voor elke operatie heeeeel belangrijk. Lekker hoor, buiten eten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn zeg dat klinkt zo hoopvol. En in de tussentijd leuke dingen blijven doen en genieten van de zomer. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het ziekenhuis een oplossing biedt! Zelfs al moet je even wachten. Maar hopelijk zijn jullie snel aan de beurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Dorien,

  wat fijn, dat er wat aan gedaan kan worden.
  Echt goed! Nu even geduldig afwachten...

  tot over een week of 6!
  Een fijne zomer wens ik je toe...

  Groetjes, Marlou

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat positief dat de rug van chef nog kan worden geopereerd, dan zeg je geen nee tegen.
  Bewegen is heel belangrijk, zover het gaat natuurlijk.
  Uitstel van vakantie eet geen brood, kan alleen maar mooier weer worden. Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toch fijn dat ze er iets aan kunnen doen waarschijnlijk. Hoop dat het toch redelijk snel kan.

  En stakende verpleging? Ik kan me er eigenlijk alles bij voorstellen. We hebben er hier volgens mij niets over gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!