Over dingen en doetjes in Denemarken.

zaterdag 21 augustus 2021

Dat ging niet door

Ik dacht het al: het verbod op crop-tops werd opgeheven. Dat druist ook in tegen alle vrije waardes van de mensheid én tegen de grondwet. Dus kwam het schoolbestuur met een of andere vage verklaring dat het zo niet bedoeld was en alle happenings in het land zijn de kast weer in. 

Begrijp me niet verkeerd; ik heb er niks op tegen als kleding - en gedrag - besproken wordt en dat men regels invoert, maar verbieden, nee dat gaat me te ver. Dat laat ik graag aan de ouders over.

Waar ik me wel aan erger is het gepoep van duiven  hier bij ons. Ze hebben een plekje gevonden op de hanebalken in de nok van het huis en iedere morgen is het raak. Kan ik weer een berg vogelpoep opruimen op het balkon. Nu heeft de chef vogel-sperring gekocht en nu denk ik dat het geen lekkere zit meer is voor vogels, op al die spitse ijzertjes. Beste duiven, er staan bomen genoeg in onze tuin en omgeving. Ga daar maar zitten koeren...Intussen is het weer mooi weer. Niet zo lekker als vorige week met ons tuinfeest, maar best warm en zonnig. Ik werkte lekker in de tuin terwijl de chef buitenlicht aanlegde bij Sandra. Die man kan ook alles!


4 opmerkingen:

 1. Laatst was er hier ook gedoe over kleding van schoolmeisjes en docenten (!) die zich dan niet kunnen concentreren. Jemig, wat erg! Het probleem ligt niet bij de kleding maar bij de mensen die er rare gedachten van krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier stopt het onderwijs en de regering regelmatig ideeën in een kast.
  Men noemt duiven niet voor niks vliegende ratten.
  De vogel-sperring lijkt me afdoende.
  De tuin ziet er keurig verzorgt uit.
  Was vandaag een heerlijke dag. Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het met je eens over die croctops. Een verbod is zinloos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je tuin ziet er verzorgd uit, Dorien. Als tuinenliefhebber zie ik dat graag.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!