Over dingen en doetjes in Denemarken.

zaterdag 17 september 2022

Zonder zingen swingt het niet echt.

Zoals eerder geschreven is ons oude koor ter ziele gegaan. En ik dacht, nou dan maar gymnastiek en wandelen. Dat is goed voor je lijf en je leden, maar mijn stem werd roestig....

Dinsdag ging ik naar Helle's verjaardag en daar hadden wij het over het zgn longekoor. Juist, je raadt het al; vrijdag ging ik daar een kijkje nemen en besloot meteen om lid te worden. Mijn vriendin Lisbeth ging ook mee; gezellig. En ik haalde Inge op, die maar al te graag mee rijdt. Mensch, wat was mijn stem slecht!!! Verbetering gewenst; ik moet nodig wat stemoefeningen doen hier thuis. 

Het koor is voor iedereen die van zingen houdt. Er zijn geen criteria of je de goede noot kunt vinden, een roestige stem hebt of aan een longziekte lijdt. Én het is overdag; vrijdags van half elf tot twaalf. De dirigente is een vrolijke competente dame.  Dus...ik zing weer. tralie, trala.

Kijk die lucht eens! We waren 's middags even naar de stad gefietst en moesten verder naar de supermarkt in het noorden van de stad. Daar hebben ze namelijk een goede slager. We haalden het net voor het geweld losbarste. Terwijl wij de boodschappen deden ging het onweer tekeer maar toen we weer naar buiten kwamen was het droog. Geen nat pak die dag.


Vandaag reden we naar Aarhus en toen hingen de wolken stil. Geen wind!
Een gezellige lunch bij Jørgens nichtje, man en kinderen en tante Birthe was ook van de partij.  

1 opmerking:

Gezellig, laat gerust een reactie achter!