Over dingen en doetjes in Denemarken.

woensdag 14 december 2022

Grace

 

voor de operatie

De operatie is 100% geslaagd! Na lang wachten, want er kwamen nogal wat noodgevallen binnen, werd er een nieuwe pacemaker geplaatst, nu met drie leidingen naar het hart. Iets na tweeën werd hij geopereerd, om vier uur was hij terug op zijn kamertje. Het hart werd gecheckt, de pacemaker ook en op het laatst nog een røntgenfoto...toen mocht hij mee naar huis met een stevig en dik druk-verband om. Zoals je ziet op de foto waren onze kinders er allebei; lief, fijn, nee...echt heerlijk. Omdat hij rond etenstijd werd uitgeschreven en het toch een uurtje rijden van Odense naar Fredericia is, fietste onze zoon naar huis (hij woont in Odense) en bereidde snel wat warm eten. Dat was ook wel nodig, want de chef had in de laatste 24 uur niks meer gegeten. Hij viel bijna van z'n stokje. 

We waren wel moe en reden meteen na het eten op huis aan. Toen we bijna thuis waren begon het te sneeuwen, we waren net op tijd vertrokken. Nu wacht de genezing van de wond, het bijstellen van medicijnen en een regelmatige controle. We zijn erg dankbaar voor alles: de goede uitkomst, de goede hartafdeling van het OUH, de lieve kinderen, het meeleven van familie en vrienden 🙏 en van al mijn blog-maatjes!

13 december - Santa Lucia


6 opmerkingen:

  1. Fantastisch! Wat zullen jullie ontzettend opgelucht zijn. Nu maar lekker herstellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn om te lezen! Een goed herstel voor de chef.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een opluchting! En gezien het bijna kerst is kan er ook rustig uitgeziekt worden. Fijne kerstdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is een hele geruststelling een geslaagde operatie.
    Fijn dat de kinderen er zijn.
    Heel veel sterkte met het herstel. Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat fijn. Gefeliciteerd met deze goede afloop.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Even bijlezen hier, dat was een spannende tijd voor jullie. Maar gelukkig kon hij snel worden geholpen. En zo fijn als dan de kinderen er zijn voor een beetje steun en aanspraak.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!