Over dingen en doetjes in Denemarken.

donderdag 21 maart 2024

Zo kregen wij een Tuinman.

Hier is Carl aan het werk.  Mijn tuinman 💗.
Een paar weken geleden, toen hij mij hielp met het snoeien van een struik en de klimop vroeg ik hem of hij zin had om geld te verdienen met het bijhouden van onze tuin. Jaaaa, afgesproken! Hier is hij aan het werk met de cultivator.


Het grasveld ziet er vreselijk uit. Dat komt door al die regen en het feit dat er een mol woont. Nu kochten we twee mol-verschrikkers die een huiltoon afgeven onder de grond. Hopelijk pakt de mol zijn/haar koffers! 



 

Als de mol weg is bestellen we een bigpack zgn topdressing en spreiden dat uit over het grasveld. Hopelijk krijgen we het daarmee meer egaal.


Tot slot nog even:


De school-musical, waar Carls klas de hele winter voor geoefend had. "High School Musical" Tien dagen voor de uitvoering stak het Disney-concern een spaak in het wiel en verbood het!
Wat anders te doen dan een show met videobeelden te maken van het proces na de afwijzing. Daar hebben ze die tien dagen hard aan gewerkt. Het ergste was het natuurlijk voor de hoofdrolspelers; Carl zat "slechts" in de dansgroep.
Aj aj Disney- het gaat om een SCHOOL musical 😖😔.

7 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk zo'n jonge sterke tuinman te hebben. Eén die je ook nog goed kent. Daar heb je vast veel plezier van.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed zo, laat die aardige tuinman het zware werk maar doen. Hoe weet Disney dat nou? Heeft iemand een vergunning of zo aangevraagd.?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ooit had de Musicalacademie hier een vergunning om samen met Disney drie musicals op te zetten,. Dat is allang niet meer zo, maar waarschijnlijk houdt Disney een oogje met de stad.

      Verwijderen
    2. Ja, zo zal het dan wel gegaan zijn. Flauw toch eigenlijk.

      Verwijderen
  3. Carl weet wel van aanpakken.
    Hoop dat de mollen stoppen met mollen in de tuin.
    Disney is niet zo schappelijk, of kindvriendelijk, het is een geldwolf. Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat flauw dat Disneygedoe. Maar ja je moet je er wel aan houden. Lekker hoor, zo'n tuinman

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig om te lezen! Je bericht is zowel inzichtelijk als goed gemaakt. Ik waardeer het dat je je waardevolle perspectief deelt. Neem een kijkje op onze blog die volledig gewijd is aan het Aviator-spel.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!