Over dingen en doetjes in Denemarken.

woensdag 27 januari 2021

Infrarood

"Onder de lamp", zei mijn zus. "Misschien werkt infrarode bestraling op de vervelende voet met artrose". Dat deed ik dus. Gisteren een kwartiertje en hier vanmiddag weer. Het lijkt te helpen, want ik trok de stoute schoenen aan en wandelde zo'n kleine drie kilometer. De pijn kwam pas weer toen ik thuis was, maar toen mochten de schoenen weer uit. Hopelijk helpt het! Rome is ook niet op een dag gebouwd...de tijd zal het wijzen.Is het vandaag weer eens miezerig met een temperatuur boven nul, was het gisteren prachtig weer. Vrieskou en een mooie blauwe hemel.


Er is meer regen en misschien sneeuw op komst. Dat laatste hoop ik niet, want ik moet morgen naar Varde om te tolken. Misschien rijdt de chef mee, als het werk het toelaat. Vandaag maakt hij de verwarming - handoekdroger - in dochters badkamer. Stukje bij beetje komt die klaar. Hij kan ook alles, die man! Gelukkig zijn de hoognodige onderdelen te koop via "click and collect". Wel zo handig!


4 opmerkingen:

 1. Nou, zeker ook wel gebruikt voor mijn rug.
  Warmte is goed voor spieren en artrose, rustig opbouwen en artrose is gevoeliger als er sneeuw komt.
  Ik ga elke dag wat beter lopen en soms een slechte dag.
  Wat een warm huis hebben jullie ook, echt Deens hyggelig. Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Dorein,

  de beroemde rode lamp.
  Die schijnt overal goed voor te zijn.
  Ik hoop het voor je...

  Sterkte, Marlou

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja, de rode lamp. Mijn ouders hadden er ook een. Die heb ik geërfd, maar ik zou niet weten waar die is gebleven. Het hielp altijd wel. En dan had je vroeger ook nog de hoogtezon. Niet tegen artrose trouwens, want ik moest er als kind onder

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopelijk werkt het echt!

  En oh wat houd ik van blauwe luchten!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!