Over dingen en doetjes in Denemarken.

dinsdag 13 juli 2021

Dicht die zaak!

 Maandag: twee orders afgewerkt en verstuurd.

Dinsdag, vandaag dus: zonnefilm en "dusted"folie op een aantal ruiten van een school gezet. Géén montagewerk meer, hadden we tegen elkaar gezegd, maar het woordje"nee" schijnt best moeilijk te zijn voor de chef. Enfin; Orders afgewerkt en de zaak gaat dicht; vakantie!

Nee, geen buitenland voor ons. We hebben dit jaar tot nu toe een heerlijke juli; de zon schijnt volop en elke dag. We blijven lekker in eigen land. 

Ik ben maar wat blij met m'n lange tuinslang, anders was de tuin verdroogd.

De chef heeft een voetenbank bij het campingbed genmaakt, zodat we dwars kunnen liggen. Knap werk; met inklapbare pootjes. Morgen moet er een stuk van ons oude matras op worden gemonteerd en dan kan de Hawk achter de auto worden gespannen.

Een foto van afgelopen zondag. Verse broodjes bij het ontbijt. Hier zijn de bakkers zondags open van half zeven s'morgens tot vier uur s'middags. Heerlijke luxe, nietwaar.


Fietsen over de oude Lillebæltsbro.


En lunchen bij Guldkronen, de gouden kroon.


Daar speelde een driemansorkestje oude swing-nummers.


Het was helemaal niet druk. Gewoon gezellig. Dansen mocht niet - vanwege corona. De disco's zijn ook (nog) niet open. En toch stijgt het aantal besmettingen. Niet noemenswaardig, gelukkig. Er liggen nu 17 mensen met corona in het ziekenhuis. Laten we hopen dat het daarbij blijft. 

2 opmerkingen:

  1. Het werk afgerond, het tover woord 'vakantie'.
    Veel mensen blijven in eigen land, gezien de corona die zo instabiel is ook verstandig.
    De lunch is ook wel bevallen, heerlijk zo. Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er uit als vakantie hoor. Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!