Over dingen en doetjes in Denemarken.

donderdag 17 maart 2022

Vandaag regen.

Het regent vandaag. Het voelt koud aan en het is zwaar bewolkt. Een "binnen-blijven-dag". Ook goed.  Onze energie is nog lang niet op standje normaal en daarom is het fijn dat er lange middagspauzes op het programma staan. 

De chef kreeg bericht dat hij de 30 juni geopereerd kan worden. Die arme man; het is een langgerekt proces gebleken. Eigenlijk zou hij in mei vorig jaar geholpen worden, maar toen kreeg hij een pacemaker. Daarna was er nog steeds corona die voor uitgestelde operaties zorgde en toen....staakte de verpleging. En ja, hier in maart ging het ook niet door omdat hij zelf corona kreeg. Zucht. Laten we hopen dat het eind juni wel doorgaat.🙏. En dat de operatie lukt!! Hij lijdt aan spinalstenose  en waarschijnlijk worden de onderste wervels ook nog stijf gemaakt met metalen plaatjes. Niet niks!

Als het goed weer is gaan we fietsen. Vooral om zijn conditie zo goed mogelijk op peil te houden. Maar wat is het nog steeds koud...ook als de zon schijnt.


Gelukkig is er warme chocolademelk. Hier bijvoorbeeld, bij "Gelato di Natura". Het is maar goed dat we nog niet veel trek in taart en cake hebben, want daar bij Gelato kun je je vingers aflikken, zoveel lekkers ligt er.


Voor morgen heb ik kaartjes gekocht voor de voorstelling PIAF, gespeeld door het locale teater Malstrøm.
Malstrøm is een combinatie van amateur-toneelspelers met enkele professionels en een professionele regie. Hier een voorproefje...ik ben benieuwd. 
3 opmerkingen:

 1. Het is maart en die roert zijn staart en jij de chocolademelk.
  Hoop voor Chef dat na de rug operatie hij voorlopig gezond door mag gaan.
  PIAF, een geweldige zangers, de kleine mus werd ze genoemd. Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend vervelend dat het zo lang heeft moeten duren. En afgezien van de pijn zit je er toch steeds tegen aan te hikken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha Dorien,

  arme chef... die heeft wat te verduren.
  En jij ook, je maakt je toch zorgen.
  Ik hoop, dat het nu echt door mag gaan...

  Geniet lekker van het concert!!
  Ik was gisteren in de Meervaart naar een concert van Frederique Spigt.
  Zoooooo genoten van alles, van het hele gebeuren: het applaus, het joelen alles...

  Geniet!

  Prettig weekend, Marlou

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!