Over dingen en doetjes in Denemarken.

woensdag 26 oktober 2022

Terwijl ik wacht..

Ik zit te wachten op onze nieuwe bedden. Toch bedden met een verstelbare lattenbodem gekocht na veel zoeken, onderzoeken en proberen. Die bedden komen deze ochtend en er komt "volk" mee om ze naar boven te sjouwen en te installeren. Ik ben benieuwd of het helpt voor de chef. Vannacht sliepen we op de logeerkamer, waar ons "oude" bed nu staat.  Het vult de hele kamer ;-) maar eventuele logé's kunnen nu heerlijk slapen.


Het is nog steeds mooi fiets-en wandelweer. De jassen gingen uit bij onze "interval-wandeling" gisteren en de chef en ik fietsten een hele grote ronde. 

Aan alle lantaarnpalen hangen posters. Volgende week zijn de parlementsverkiezingen en alle partijen beloven en beloven en beloven...en ik geloof er geen snars van!


De dagen vliegen voorbij. Er staan intussen 20 potjes met appelgelei in het voorraadshok en vier bakken appelmoes in de diepvries. 

De kamers boven hebben meteen een goede beurt gekregen nu we toch aan het schuiven waren.

Jullie weten intussen wel dat ik graag naar de bioscoop ga. Maar de film van gisteren?..wat een verwarrende film. Gebasseerd op het toneelstuk "The Mousetrap" van Agathe Christie : Tja, het kan niet altijd kaviaar zijn.Afgelopen zondag werd de focus gericht op alle diensten van het alarmnummer 112. Kinderen en zielsverwanten konden hun hart ophalen en spuiten met de brandspuit, rookduiker zijn, een ambulance van binnen zien, kijken wat de homeguard (hjemmeværnet) doet (en je aanmelden!) en in de politiauto's zitten. Wist je dat de achterbank in een politiewagen verlaagd is? Ik zat ooit in zo'n wagen na een tolk-session. Je voelt je heel klein..


Goed dat 112 ook eens in het zonnetje gezet werd.De laatste foto is van een boom in de achtertuin. Wát een kleuren!


3 opmerkingen:

 1. Een goed bed is zeker belangrijk voor een goede nachtrust.
  Het is zeker erg mooi weer, lijkt wel voorjaar.
  Politiek, het vertrouwen is in Nederland heel laag.
  Goede hulpverlening spaart levens. Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een plaatje, die boom. Ik wens je veel mooie dromen toe in je nieuwe bed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd wel van Agatha Christie. Wat jammer dat ze er zo'n verwarrende film van hebben gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!