Over dingen en doetjes in Denemarken.

maandag 24 april 2023

Zoemende zondag.


 Het zondagse fietsrondje ging door de stad, over de stadswallen.....

... en eindigde bij het nieuwe geopende café-restaurant Mauritz. Even testen wat de pot schaft en of de brunch goed is. Die was lekkerrr!


We waren net thuis toen Caroline verhit aankwam. Ze had zichzelf buitengesloten. Haar mobieltje lag natuurlijk ook binnen. Het was maar goed dat het redelijk warm en zonnig was want ze had alleen een sweatshirt en een joggingbroek aan. Ze was eerst bij haar moeder langs geweest voor de reservesleutel, maar moeders was niet thuis. Wij wel en wij hadden gelukkig een sleutel van dochters huis, waar we Carolines sleutel ophaalden (en de poes naar buiten lieten) en zodoende kon kleindochter even later weer in haar eigen appartement. En nu we dan toch de auto mee hadden konden we net zo goed de grote zware doos (30 kilo) ophalen bij Silvan. Caroline had een lounche setje gekocht via "click & collect". We haalden eerst de chef op, want die doos moest leeg en de inhoud naar boven gesjord worden (4 hoog). En toen moest het zaakje ook nog in elkaar gezet worden wat voor het nodige gezwoeg en gezweet zorgde. Enfin, een paar uurtjes later konden we koffie op haar balkonnetje drinken.
Ondertussen stuurde de zoon een foto mét medaille. Hij had de marathon gelopen! In Hamburg! Goeie tijd en zonder blessures. Proficiat!4 opmerkingen:

 1. Het is wel lekker om buiten te zijn, ondanks dat het een frisse lente is.
  Caroline boft met opa en oma, ik heb ook reserve sleutels bij de kinderen.
  Ik zeg het toch, Dorien je hebt een mooie kleindochter, wat fijn om samen zo'n goede band te hebben.
  En trots, nou zeker op je zoon, is niet niks een marathon lopen. Hans

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Inderdaad een vakman is het zeker, hij beheerst drie vakdisciplines.

   Verwijderen
 2. Het gaat hier wel opvallend veel over erg lekker eten, Dorien :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!