Over dingen en doetjes in Denemarken.

vrijdag 18 augustus 2023

Cirkel-brug concerten

De badmeesters zijn weer weg van het strand. De uitkijktoren, gummieboten, surfplanken, reddingsvesten en meer zijn weer opgeborgen in het wintermagazijn en voor alle badmeesters én meesteressen was er gisteren een feest in Hillerød. Het Trygfond (een deel van de verzekeringsmaatschappij Tryg) zorgt ieder jaar weer dat er op de drukst bezochte stranden mensen aanwezig zijn die de zwemmers in de gaten houden en zo nodig kunnen redden. Het was nodig dit jaar, vooral aan de westkust.
Op het strand hier in Fredericia werden wat ligstoelen klaargezet voor het op een na laatste gratis cirkelbrug concerter van dit jaar. 


 Wij fietsten erheen. Op een fiets kun je geen stoeltje meebrengen en als wij op een kleed gaan zitten komen we bijna niet meer overeind. Dan maar op de brug achter de zangeres. 

En achter de muziek kun je niet zo goed horen. De vloed kwam op met flinke golven en er woei een frisse wind uit het noordoosten. Na drie kwartier hielden we het voor gezien / gehoord en fietsten naar huis. Toch leuk er even geweest te zijn.

Vandaag was de breiclub weer bijeen en volgende week begint ons koor weer. Back to normal. De chef hoest nog als een zeehond en zit nog steeds op een dubbele dosering van vochtafdrijvende pillen. 

Het is bewolkt vandaag en maar 19 graden. Tja, de zomer begint te korten. Ik denk dat ik maar koekjes ga bakken 🍪🍩

1 opmerking:

  1. Zo is het zomer plezier weer aan het afnemen, maar nog even genieten.
    Het cirkelbrug concerter is goed bezocht, men geniet.
    Zo laag op de grond zitten, is makkelijk als je nog jong bent.
    Moet wel lachen om het hoesten van Chef, dat hij op een zeehond lijkt.
    Koekjes, ja die kunnen weer worden gebakken. Hans

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!