Over dingen en doetjes in Denemarken.

maandag 1 april 2024

Gezellig met jong en oud.

De paaslunch bij ons. De tafel was net groot genoeg voor twaalf man. Jeff bracht een Heerlijke salade mee, Sandra een paas-taart en Caroline een citroentaart.


Wij hadden gezorgd voor de traditionele haring, zalm en garnalen en heel veel eieren plus een stuk ree-vlees en een lamsbout (met het nodige bijhorende). Bijna alles ging op; de jeugd kan er wat van!
Even wandelen met z'n allen (minus de chef) voordat er een kaasplateau op tafel kwam. Op het laatst koffie en thee met het gebak. 
Denen tafelen heeeeel lang. We begonnen om twee uur 's middags en rond negen uur 's avonds ging de bubs op huis aan.
Wel heel gezellig gekeuveld. Af en toe zijn het net kleine kinderen die elkaar bekogelden met kroonkurken, druiven en snoeppapier. Ze ruimden het wel zelf op; de rest ging vandaag in de stofzuiger.

Nu kijk ik met plezier naar het mandje met paaseieren dat we kregen; naar de prachtige rozen en het mooie boeket. 💓 Ivona, Per en Caroline. We kregen ook nog chocolade en een literfles Grimbergen ;.)Maar het fijnste van alles is het bij elkaar zijn. 

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk om samen zo Pasen te vieren, goed voor de band met elkaar. Hans

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoo See Annersen, heeft hij wel verdiend met zijn prachtige sprookjes.

   Verwijderen
 2. Dat denk ik ook elke keer na een etentje of brunch/lunch, het eten was goed/lekker, maar de aanwezigheid van de kinderen is het fijnst. En dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden, daar word ik zo blij van elke keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk, de hele familie in harmonie bij elkaar. Een feest!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!