Over dingen en doetjes in Denemarken.

woensdag 3 april 2024

Ik mis een uurtje...

Van wintertijd naar zomertijd; het is net alsof ik dat ene uurtje mis. Voordat ik het weet is het alweer half vijf. Tik-tak; eigenlijk is het tijd voor een kop thee, naar het is net alsof het daarvoor weer te laat is. Een acteur schreef "Vijf uur 's middags is altijd net te vroeg of net te laat voor iets". 

Ik was vanmorgen overigens een uur te vroeg bij Lisbeth, waar de breiclub was. Ik had het laatste bericht op FB niet gelezen. Daarin stond dat het een uurtje later zou worden vanwege een van de dames die eerst naar de tandarts moest. Nou ja, Lisbeth en ik komen onze tijd toch wel door 😀. 

We waren maar met z'n vieren. Eentje was op vakantie, een ander aan het verhuizen en de derde moest werken. 

April heeft het hier voor het zeggen. Het was eindelijk droog vanmorgen na een 24-uur durende heftige regenval. 60 mm kregen we hier; alles stond blank. Als de mol al niet eerder zijn/haar koffers heeft gepakt is het diertje vast verdronken.


De plantjes die ik eergisteren kocht heb ik met pot en al geparkeerd in de kas. Die mogen de grond in als het wat droger is.

Vannacht draaide de wind naar het oosten en dat geeft ons een bitterkoud dagje. Handschoenen weer aan en oorwarmers op de fiets. 

Morgen wordt het warmer...misschien...je weet maar nooit.

1 opmerking:

  1. Het is zeker wennen de zomertijd.
    Uurtje eerder is ook gezellig samen.
    Het is nog steeds erg nat in de natuur, zaterdag hier een mooie dag. Hans

    @ Heien klinkt zeker ver weg door de slappe bodem.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!