Over dingen en doetjes in Denemarken.

vrijdag 5 april 2024

Kort bezoek.

Het vliegtuig was drie kwartier te laat gisteren. Er stond schijnbaar een harde wind op Schiphol waardoor er minder startbanen ter beschikking waren. Ik dronk een kop thee bij het Roadhouse in Vandel en volgde op de app van het vliegveld wanneer het landde. Gezellig, een paar dagen met m'n jongste broer(tje).


Het gaat hem vooral om de trail die hij en onze zoon morgen lopen. Op Sjælland, ten westen van Kalundborg. Ik ben de chauffeur en Ivona gaat mee om me gezelschap te houden. Zo'n trail duurt al gauw een uur of vier. Daarbij komt nog dat ze vrij vroeg aanwezig moeten zijn voor instructies, om hun startnummer op te halen, om te kleden en startklaar te staan. Ik een lunch geboekt in een restaurant in de buurt voor ons twee, want ook al kunnen wij wandelen dan zijn vier á vijf uur best lang om door te komen. Nu maar hopen op goed weer. Tot nu toe verzuipen we bijna door al die regen, regen, regen.


Hij trakteerde ons vandaag op heerlijk smørrebrød; wij hem door een heerlijke pasta carbonara te maken. Proteïnen moet een loper hebben, dus ook een volle kaasplank toe.

Morgen gaat m'n wekker dus om half zes af....wel vroeg nietwaar. 

3 opmerkingen:

  1. Het was gisteren zeker erg winderig hier in het westen van Nederland.
    Gezellig je broertje op bezoek.
    Morgen een spannende dag tijdens de trail loop, succes voor de lopers.
    Lekker smørrebrød. Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Familiebezoek, reuze gezellig! Veel plezier met elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig, laat gerust een reactie achter!